Solicita o pide SUA | programar

programar

Pe această página:


Prezentare generală

En general, un cetăţean al unei ţări străine care doreşte să intre în Statele Unitele trebuie întâi să obţină o viză, respectiv fie o viză temporară pentru şedere temporară, fie o viză de imigrare, pentru reşedinţă permanentă. Cetăţenii ţărilor eligibile pot avea, de asemenea, dreptul să călătorească în Statele Unite fără viză, prin Programul de renunţare la obligativitatea vizelor. În cazul în care nu sunteţi eligibil pentru Programul de renunţare la obligativitatea vizelor sau călătoriţi pentru studii, lucru sau schimburi culturale, trebuie să solicitaţi eliberarea unei vize temporare.

În majoritatea situaţiilor, solicitanţii de vize pentru Statele Unite trebuie să se prezinte personal la interviul de viză la Ambasada SUA Pentru acest interviu trebuie să stabiliţi o programare, fie online, pe acest site, fie sunand la centro de llamadas.

Documento justificativo

Pentru o programare pentru o viză temporară, trebuie să aveţi pregătite următoarele informaţii şi documente:

  • Un paşaport valabil pe durata călătoriei în Statele Unite cu o data de valabilitate care să depăşească cu cel puţin şase luni perioada pe care intenţionaţi să o petreceţi în Statele Unite (exceptând situaţia în care acordurile speciale încheate cu o anumită ţară prevăd anumite excepţii. România a încheiat un acord specific în acest sens). Dacă în paşaportul dumneavoastră sunt incluse una sau mai multe persoane, fiecare persoană care doreşte viză trebuie să depună câte o solicitare;
  • Chitanţa de plată a taxei de solicitare a vizei (MRV);
  • Página de confirmación de fórmula DS-160;
  • O dirección de correo electrónico;
  • Dacă este cazul, documentele solicitate în funcţie de clasa vizei (cum ar fi aprobarea petiţiei în cazul vizelor pe bază de petiţie; mai multe informaţii despre tipurile de vize sunt disponibile aici).

Restricţii aplicabile reprogramărilor

Există o limită a numărului de reprogramări ale interviului pentru viză. Vă rugăm să planificaţi interviul astfel încât să nu fiţi nevoit(ă) să plătiţi o nouă taxă de procesare a vizei. Aceasta este nereturnabilă.

Acţiuni suplimentare

Realizarea unei programări
Modificarea programării dumneavoastră

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

Este sitio utiliza Cookies, diga si está de acuerdo o informese sobre ellas... Más información