Solicita o pide SUA | Pasaporte Livrare

email graphic ro

Pasaporte Livrare
Ridicarea documentelor

Întrebări frecvente

Pe această página:

Prezentare generală

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ȘI SĂ URMAȚI CU ATENȚIE INSTRUCȚIUNILE DE MAI JOS. ÎN CAZ CONTRAR, VOR APÉREA ÎNTÂRZIERI LA LIVRARE.

Chiar dacă prețul pentru primirea și depunerea /trimiterea documentelor este același, paginile de plată sunt diferite, iar plata efectuată pe pagina incorectă va duce la întârzieri în procesare. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile și să accesați pagina care corespunde opțiunii dorite. Solicitanții care doresc să trimită SI să primească documente de la Ambasada SUA trebuie să plătească pentru ambelé servicii, pe fiecare dintre cele două pagini, folosind link-ul de plată dedicat fiecarei opțiuni. Pentru a trimite documentele, vă rugăm să urmați instrucțiunile de pe această pagină. Pentru orice întrebări legate de AWB, vă rugăm să trimiteţi un email la su[email protected] şi să includeți şi dovada plății.

Informațiile de mai jos se referă strict la primirea documentelor după ce solicitarea a fost adjudecată.

  1. Sediul Oficina central de FedExdin Bucureşti: această optiune este gratuituna. Dirección sediului Oficina central de FedEx este: Șoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 172 – 176, Platinum Business şi Convention Center, clădirea B, etajul 2, sector 1, cod postal 015016, Bucureşti. Programul de lucru este de luni până vineri, de 10:00 a 17:00 (închis de sărbători).

NOTĂ: documentele pot fi ridicate în următoarea zi lucrătoare după primirea notificării, în intervalul orar menţionat mai sus.

Documentele para fi disponibile la locaţie pentru max 10 zile lucrătoare.

  1. Sediil FedEx Premium: vă puteți ridica documentele de la un sediu FedEx premium din România. Existe un suplemento de impuestos de 15,73 USD* por solicitante hasta el momento de la compra, cuidado entre la compra y el precio intermedio VFS Global por compra página. Dovada plăţii trebuie prezentată la momentul interviului.

  1. Livrare la adresă (la domiciliu sau birou): dacă selectați această opțiune, documentele dumneavoastră vor fi trimise la o adresă din România prin curier. Existe un suplemento de impuestos de 15,73 USD* por solicitante hasta el momento de la compra, cuidado entre la compra y el precio intermedio VFS Global por compra página. Dovada plăţii trebuie prezentată la momentul interviului.

Atunci când efectuați plata, trebuie să includeți numărul UID în secțiunea "Notas".

* (în lei la rata de schimb stabilită de banca plătitorului pentru ziua plăţii)

Noa: curierii vor face două încercări de livrare, în zile consecutivo. În cazul în care curierul nu poate sa livreze documentele din cauza indisponibilităţii aplicatul sau adresei incorecte/incomplete, acestea vor fi returnate la Ambasadă.

Documentele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Ridicarea personală a documentelor de la Ambasadă nu this posibilă.

Modificarea locaţiei de ridicare a documentelor

Puteţi modifica locaţia selectată pentru ridicarea paşaportului en línea saú prin centro de llamadas până cel târziu la ora 11:59 pm inainte din ziua interviului. Nu se percepe nici o taxă pentru această operaţiune.

Opţiuni urmărire paşaport

Pentru comoditatea dumneavoastră, există mai multe opţiuni dintre care puteţi alege pentru a urmări statusul paşaportului dumneavoastră.

Instante: Introduceţi numărul paşaportului pentru a verifica statusul. Dacă paşaportul este gata pentru a fi ridicat, vă rugăm să o faceţi într-un interval de timp rezonabil. Dacă paşaportul nu este ridicat, va fi trimis înapoi la Ambasada sau Consulat.

Correo electrónico: Trimiteţi un e-mail la adresa [email protected], iar în câmpul subiect şi/sau în corpul mesajului introduceţi un număr de paşaport valabil, la fel ca atunci când a fost introdus pentru programare. Nu includeţi niciun texto alternativo. Veţi primi un răspuns automat cu statusul.

email graphic ro

Click para agrandar.

email graphic ro

En línea: Vă puteţi urmări paşaportul online aici

Mesagerie instant şi teléfono: Vă puteţi urmări paşaportul beneficiind de asistenţa call centerului prin mensajegerie instant sau prin telefon. Informaţiile de contact ale call centerului şi o descriere completă a serviciilor furnizate de acesta, inclusiv programul de funcţionare, sunt disponibile aici.

Ubicación

Pentru a vedea lista birourilor FedEx de unde puteţi ridica documentele şi paşaportul, daţi click aici.

Documente necesare pentru ridicarea paşaportului

La livrarea sau ridicarea paşaportului cu viză trebuie să prezentaţi un act de identitate şi numărul UID (numărul UID îl puteţi găsi pe pagina de confirmare sau accesând contul dumneavoastră).

Dacă o terţă persoană va primi sau ridica documentele în numele dumneavoastră trebuie să prezinte următoarele documente:

  • Cartea de identitate a solicitantului sau o copie după acesta;
  • Propia carte de intentitate;
  • O scrisoare de împuternicire din partea solicitantului de viză, care dă dreptul terţei persoane să ridice paşaportul. Scrisoarea de împuternicire trebuie să conţină următoarele: numele reprezentatului legal (exact ca în actul de identitate), numele şi data naşterii solicitantului de viză.

Dacă aveţi sub 18 ani, unul dintre părinţi sau tutore legal trebuie să se prezinte pentru ridicarea paşaportului şi, de asemenea, trebuie să prezinte propriul act de identitate. Trebuie să aibă o copie a paşaportului dumneavoastră. Dacă nu sunt în posesia copiei paşaportului trebuie să prezinte certificado de nacimiento salsa orice alt documento de identificacion (carte de identitate) emis de autorităţile competente.

IMPORTANTE: daca selectaţYo opţiunea premium, de livrare la adresă sau la unul dintre sediile FedEx, documentele nu vor fi disponibile/livrate pano cand plata nu este efectuată/confirmată.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

Este sitio utiliza Cookies, diga si está de acuerdo o informese sobre ellas... Más información